jueves, 12 de mayo de 2016

Consells per a escriure un text argumentatiu

Una vegada sabem les característiques pròpies del text argumentatiu, anem a analitzar com s'ha d'escriure un. Per a açò, en aquesta entrada et proporcionem una sèrie de consells que poden ser molt útils.

Resultado de imagen de texto argumentativo-Com ja sabem, la finalitat de tot text argumentatiu és l'explicació de perquè alguna cosa és d'aqueixa manera i no d'una altra, per la qual cosa cal evitar a caure en ideologies i un altre tipus de judicis.

-En començar a redactar el text argumentatiu, cal tenir en compte que ha de presentar una proposta en la qual s'explique el tema que s'ha triat i perquè. Açò anirà generalment en el primer paràgraf.

-En els paràgrafs següents del text argumentatiu, l'autor ha de presentar la seua argumentació, que és la justificació de la proposta que ha plantejat anteriorment. En aquest punt és on es defensen les raons d'aquesta argumentació.

-Per a finalitzar el text argumentatiu, cal arribar a una conclusió. Açò és el que es diu tancament i haurà d'incloure's en l'últim paràgraf de l'article.

-L´últim consell és que és aconsellable que el text siga clar, senzill i precís.

No hay comentarios:

Publicar un comentario